Malaysian PayPerClick adalah merupakan syarikat pengiklanan yang berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) di bawah pendaftaran MA Venture Marketing (SA0225534-V),  yang berasaskan perkhidmatan pengiklanan secara online dalam Bahasa Inggeris dan Bahasa Melayu bagi membolehkan pengiklan mencapai ribuan pelawat dari Malaysia dengan menampilkan iklan mereka di halaman Malaysian PayPerClick. Perkhidmatan iklan ini adalah terhad kepada pelawat dari Malaysia sahaja dan sesuai kepada pengiklan yang inginkan “target market” pelanggan dalam Malaysia sahaja. Apa yang cuba diketengahkan oleh Malaysian PayPerClick adalah ingin memperkenalkan satu khidmat iklan yang murah, pantas, berkesan dan pelbagai aneka pilihan iklan mengikut citarasa serta strategi pengiklan. Kenapa kami katakan khidmat iklan ini murah, pantas, berkesan dan pelbagai aneka pilihan iklan? KERANA………

*Murah* =  Anda cuma perlu membelanjakan kos yang murah.

*Pantas* =  Kami mempunyai ribuan pelawat yang berdaftar dan bertambah setiap hari secara mendadak.

*Berkesan* = Sasaran target pelawat yang tepat, Unik Pelawat dan  Struktur kedudukan iklan yang mudah dilihat.

*Aneka iklan* = 10 jenis iklan yang menjadi pilihan dan alternatif kepada strategi pengiklanan anda.

Selain itu, kami juga mengingatkan kepada pelawat yang berdaftar, Malaysian PayPerClick BUKAN skim cepat kaya, BUKAN surfing automatik, BUKAN Multi Level Marketing (MLM), BUKAN sistem piramid, BUKAN skim ponzi, BUKAN skim kutu ataupun sistem matriks. TETAPI Malaysian PayPerClick adalah merupakan perkhidmatan pengiklanan yang boleh memberikan trafik pelawat yang tinggi dan pantas kepada website pengiklan serta memberikan tambahan duit poket kepada pelawat. Malaysian PayPerClick adalah berasaskan WIN – WIN Basis kepada semua pihak.

AMARAN!! : Malaysia PayPerClick Tidak Menjamin Kekayaan Kepada Anda Tetapi Menjanjikan Alternatif Kepada “Tambahan Duit Poket Anda”. BERHATI-HATI DENGAN SKIM ATAU WEBSITE YANG MENJANJIKAN KEKAYAAN DAN PENDAPATAN YANG LUMAYAN!!!