Earning Disclaimer

Segala usaha telah digunakan untuk mewakili program ini dan potensinya. Tiada kepastian untuk menyatakan bahawa anda akan menghasilkan pendapatan dengan menggunakan cara-cara dan cadangan-cadangan yang diberikan. Contoh-contoh di muka surat ini tidak boleh ditafsirkan sebagai perjanjian untuk mencapai punca kewangan.

Potensi untuk memperoleh wang adalah bergantung kepada masa yang anda luangkan untuk menjana pendapatan dalam program ini. Pihak Malaysian Payperclick tidak dapat menjamin kejayaan dan tahap pendapatan anda. Pihak Malaysian Payperclick juga tidak bertanggungjawab di atas segala tindakan anda.

Malaysian Payperclick BUKAN skim cepat kaya, BUKAN surfing automatik, BUKAN Multi Level Marketing (MLM), BUKAN sistem piramid, BUKAN skim ponzi, BUKAN skim kutu ataupun sistem matriks.

Terdapat beberapa faktor penting yang menentukan tahap pencapaian anda dan pihak Malaysian Payperclick tidak memberi sebarang kepastian bahawa anda pasti akan mencapai keputusan yang sama dengan kami ataupun sesiapa. Tiada sebarang kepastian yang dapat memastikan anda akan membuat pencapaian sedemikian.